Güncel Haberler

Bahçeşehir, Perez’in Son Maçında Eksik ve Yorgun Bursaspor’u Farklı Geçti

ING Basketbol Süper Ligi 8. hafta programın kapsamında Bahçeşehir Koleji, Meksikalı yıldızı Perez’in son maçı niteliğindeki karşılaşmada eksik ve yorgun rakibi Frutti Extra Bursaspor‘u 101-71’lik skorla çok rahat geçti.

Bu sonuçla Bahçeşehir 7. maçında 4. galibiyetine ulaşırken 5. sıraya yükseldi. Bursaspor ise 8. maçında 5. mağlubiyeti ile tanışırken 7. sıraya gerilemiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bahçeşehir cephesinde Fenerbahçe ile anlaşan ve son maçına çıkan Alex Perez 21 sayı, 3-6 3sayı, 4 ribaund, 13 asist ile veda etti. Josh Owens 16 sayı, 9 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ve Burak Can Yıldızlı ise 16 sayı, 10 ribaund 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Ender, Oğuz ve Newman gibi önemli eksikleri olan Bursaspor’da ise Kenny Kadji 16 sayı, 11 ribaund, 2 blok ile öne çıkarken, Can Maxim Mutaf 11 sayı, 2 ribaund ve Birkan Batuk 10 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile direnmeye açlışan isimler olsa da yeterli olamadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …