Güncel Haberler

Pablo Laso: “Campazzo’nun NBA’e Gitmesi Hakkında Endişelenmiyorum.”

Real Madrid‘in koçu Pablo Laso takımının yıldız guardı Facundo Campazzo‘nun NBA’e gitme ihtimali hakkında açıklamalarda bulundu.

NBA’de transfer döneminin 20 Kasım’da başlayacağı artık netleşti ve yaz döneminden bu yana Real Madrid’e kendi maaşıyle bonservis bedelini taksit taksit ödemeye devam eden Arjantinli shirbazın İspanyol ekibinden ayrılarak bir NBA takımıyla anlaşması bekleniyor. Real’in koçu Laso da yıldızının takımdan ayrılması hakkında açıklamalarda bulundu.

Euroleague’in 8. haftasında Real’in Kızıl Yıldız ile oynayacağı maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Laso, şu ifadeleri kullandı:

Şu anda Campazzo’nun NBA’e gitmesi hakkında hiç endişelenmiyorum. Bu yıl yaşananlardan sonra sadece sıradaki maçı düşünüyorum.

Ne olursa olsun takım olarak felsefemiz değişmemeli. Sadece değişiklik yapmış olmak için oyuncu değiştirmeyi sevmiyorum.

Bu açıklamaları yapan Laso yönetimindeki Real Madrid, transfer döneminde sadece Valencia‘dan Alberto Abalde’yi transfer etmiş ve Valencia‘da kiralık olark oynayan 19 yaşındaki Carlos Alocen’i takıma geri çağırmıştı.

Campazzo’yla ilgilenmesi beklenen takımlar arasında Minnesota Timberwolves ve Dallas Mavericks’in adları öne çıkıyor. Evet Campazzo’nun ayrılmasıyla koç Laso, önemli yıldızlarından birini kaybetmiş olacak ve bunun farkında. Ama şuanda sadece Kızıl Yıldız maçına konsantre olmak istediklerini belirtti ve sözlerini şöyle tamamladı:

Bizim için biraz zorlayıcı bir seyahatti. Belgrad’da oynamak, taraftar olmasa bile her zaman zor. Karşımızda çok agresif bir takım olacak. Rotasyonda çok fazla oyuncu kullanıyorlar. Son 2 maçımızı kazanmış olmamıza rağmen bizi zorlu bir mücadele bekliyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …