Güncel Haberler

Euroleague Fantasy Challenge 8.Hafta Seçimleri

Turkish Airlines Euroleague‘de 8. hafta programı Perşembe oynanacak 4 maçla başlayacak. Ben de her zaman olduğu gibi sizler için Fantasy Challenge platformundaki önerilerimi paylaşacağım.

Öncelikle her zaman olduğu gibi yolları ayırdığımız isimlere bir göz atalım. Bu hafta iki değişiklik yapacağız:

  • Yolları ayıracağımız ilk isim covid arasından sonra Zenit ile kötü bir geri dönüş yapan ve beklentilerin çok altında kalan Kevin Pangos olacak. Khvostov’un da dönmesiyle dakikaları da daha fazla dengelenecek olan Kanadalı guarda şimdilik bir şans daha vermeyeceğim.
  • Devam etmeyeceğimiz bir diğer isim de sezona çok iyi başlamış olsa da son haftalarda düşüşe geçen Bayern Munich‘in guardı Wade Baldwin olacak. Bray, Weiler-Babb ve Flaccadori gibi isimlerin de performanslarını arttırmalarıyla sorumluluğu bir nebze olsun azalmış durumda. BU hafta ona güvenmiyorum.

Kadroya yeni eklediğimiz 2 isim ise şöyle:

  • De Colo’nun en az 2 hafta daha sahalardan uzak kalacağı Fenerbahçe Beko‘da liderlik görevini üstlenmesi beklenen ve buna göre dakikaları da oldukça artacak olan Lorenzo Brown‘un güçlü Barça karşısında çok yönlü oyunu ile istatistik kağıdını dolduracağını düşünüyorum.
  • Kadroya ekleyeceğimiz diğer isim ise Zenit‘in uzunu, eski Galatasaraylı Alex Poythress olacak. Atletizmi ve ribaundlardaki katkısıyla pota altında etkili bir isim olan Poythress, ikili oyun bitiriciliği ve tam sahadaki mobilitesi ile skor katkısı anlamında da güvendiğim isimlerden biri.

Takımımızın yeni görüntüsü de aşağıdaki şekilde olacak:

(*Unutmadan ligimize katılmak isteyenler için; ligimizin adı BasketServisi, lig kodu ise F7PEFW64)

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …