Güncel Haberler

Ömer Uğurata: “Doktorumuzdan Malzemecimize Kadar Herkese Teşekkür Etmek İstiyorum.”

FIBA Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçında konuk ettiği Bakken Bears’ı 91-81’lik skorla geçerek ilk galibiyetini alan temsilcimiz Galatasaray‘da koç Erdoğan ile yolların ayrılmasının ardından takımın başında olan yardımcı koç Ömer Uğurata karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Kulüpteki doktorumuzdan malzemecimize kadar herkese teşekkür etmek istiyorum. Bence bu galibiyette herkesin çok fazla emeği var. Oyunculara da beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Bizim için zor bir maçtı, zor bir maç olacağını biliyorduk. Maçın büyük bir bölümünde takım olarak kalmayı başardığımızı düşünüyorum. Maçın içinde çok fazla iniş çıkış yakaladık. Bu sezon alışık olduğumuz bir şey. Maç içinde buna karşılık verdiğimizi düşünüyorum.

17 sayı kadar öne fırladığımız bir maçta daha iyi bir farkla maçı tamamlayabilirdik. Netice olarak 10 sayı farkla kazandık. Bizim için önemli bir galibiyetti; çünkü Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde tarihimizdeki ilk iç saha maçımızı oynadık. Bu maçı kazanmak tarihimiz için önemliydi. Dolayısıyla herkese teşekkür ediyorum. Maç içinde sakatlıkları sebebiyle iyi oyun kurucumuz olan Alex Hamilton ve Barış Ermiş’i kaybettik. Onlara bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için iyi dileklerimi yolluyorum. İyi bir galibiyetti; ama iki gardımızı kaybettiğimiz için üzgünüz. Bu da bizim için açıkçası üzücü bir durumdu. Barış Ermiş bugün eşinin dedesini kaybetti ve anneannesinin sağlık sorunlarıyla mücadele ederken sahaya çıktı. Çok talihsiz şekilde sakatlandı. Ona ve ailesine başsağlığı dileklerimi iletiyorum ve bu zorlu şartlarda sahaya çıktığı için teşekkür ediyorum.

Galatasaray Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …