Güncel Haberler

Eksik Bursaspor, Cedevita’ya Yine Farklı Kaybetti

7DAYS EuroCup 7. hafta mücadelesinde önemli eksikleri olan temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor konuk ettiği Cedevita Olimpija‘ya 80-97’lik skorla kaybetti.

Pazartesi günün oynanan erteleme maçının ardından Sloven ekibine tekrar kaybeden temsilcimiz gruptaki 6. maçında da galibiyetle tanışamadı ve artık ilk 4 şansını kaybetti. Cedevita ise 4. galibiyetine ulaşarak grupta liderlik yarışındaki iddiasını sürdürdü.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 21-33
2.çeyrek: 43-52
3.çeyrek: 66-79
4.çeyrek: 80-97

Cedevita’da Jaka Blazic 25 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile maçın yıldızı olurken, Rion Brown 15 sayı, 5 ribaund, 3 top çalma, Kendrick Perry 14 sayı, 2 ribaund, 9 asist ve Jarrod Jones 14 sayı, 6 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Ender, Can, Newman ve Hamilton’dan yoksun olan Bursa cephesinde ise Perry Jones 23 sayı, 3 ribaund ile öne çıkarken, Xavier Munford 13 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Ömercan İlyasoğlu 11 sayı, 2 ribaund, 11 asist ve Birkan Batuk 10 sayı, 2 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …