Güncel Haberler

Burak Gören: “Igokea Baştan Sona Kadar Kazanmayı Haketti.”

FIBA Şampiyonlar Ligi 2. hafta mücadelesinde konuk olduğu Igokea karşısında 77-66’lık skorla kaybederek kötü bir sürpriz yaşayan Türk Telekom‘da karşılaşma sonrası koç Burak Gören açıklamalar yaptı.

Igokea’ya tebrikler. Galibiyeti tamamen hak ettiler. Baştan sona kadar galibiyeti hak ettiler. Maçı kazanmak için her şeyi yaptılar. Bizim maça yaklaşımımız gerçekten kötüydü. Konsantrasyon sorunları yaşadık maçın başında. Hem hücumda hem de savunmada. Onlara karşılık veremedik. Bizim için çok kötü bir mağlubiyet oldu. Geri dönmeye çalışacağız. Böyle bir maçta konsantrasyon seviyemiz yetersiz kaldı.

Takımın yıldız guardı Tyler Ennis ise şu ifadeleri kullandığı yaptığı açıklamalarda:

Bence maç boyu kendi oyunlarını oynadılar. Rahat oynamalarına izin verdik. Buraya gelirken zor bir takımla karşılaşacağımızı biliyorduk. Sorumluluk bizde. Seyahat bahane değil. Doğru anlayışla maça çıkmadık ve bizi yendiler. İzleyip hatalarımızı düzelteceğiz. Birçoğu bence düzeltebileceğimiz şey. Önümüzde başka maçlar var. Değişiklikleri yapacak, geri döneceğiz. Umarım daha iyi bir kafa yapısı ile çıkarız sezonun devamında. Sert takımlara karşı böyle oynayamayız.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …