Güncel Haberler

Bursaspor, Erteleme Maçında Cedevita ile Karşılaşacak

7DAYS EuroCup 2. hafta erteleme maçında temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor, Sloven ekibi Cedevita Olimpija ile Bursa’da karşılaşacak.

9 Kasım Pazartesi saat 20:30’da başlayacak ve Tivibu Spor ekranlarından yayınlanacak olan karşılaşmayı Miguel Angel Perez, Sergio Silva, Arturas Sukys hakem üçlüsü yönetecek.

Normal şartlarda 2. haftada Slovenya’da oynanacak olan karşılaşma Cedevita’da bir oyuncunun covid testinin pozitif çıkması ve lokal prosedürler gereği tüm takımın karantinaya alınması nedeniyle ertelenmişti. Temsilcimiz ve Cedevita’nın anlaşması gereği bu maç Bursa’da oynanacak.

Temsilcimizde Malik Newman (17.0 sayı) ile Can Maxim Mutaf sakatlıkları nedeniyle, Metin Türen ise bu maçın oynandığı 2. haftada kadroda yer almadığı için ve bu maç erteleme niteliğiyle oynandığı için forma giyemeyecek. Ayrıca bildiğiniz üzere temsilcimiz Daniel Hamilton (19.0 sayı) ile yollarını ayırmıştı. Newman ve Hamilton dışında takımın en skorer ismi ise Kenny Kadji (15.0 sayı, 6.0 ribaund).

Cedevita cephesinde ise Kendrick Perry (21.0 sayı, 3.0 asist) ve Jaka Blazic (19.0 sayı, 9.0 ribaund) takımın öne çıkan isimleri oldular. Son maçlarında konuk ettikleri Nanterre’i 75-63’lük skorla geçmişlerdi.

İki takım 11 Kasım Çarşamba günü yine Bursa’da bu kez 7. hafta mücadelsinde karşılaşacaklar. Temsilcimiz D grubunda 4 maçını da kaybederek son sırada yer alırken Cedevita ise 4 maçtan ikisini kazandı ve 3. sırada yer alıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …