Güncel Haberler

Tofaş, Deplasmanda Galatasaray’ı Farklı Geçti

ING Basketbol Süper Ligi 7. hafta mücadelesinde Tofaş, konuk olduğu Galatasaray‘ı 79-91’lik skorla farklı geçti.

Bu sonuçla Tofaş 3. galibiyetini elde ederek kendisine 5. sırada yer buldu. Sarı kırmızılılar ise 2 galibiyette kaldılar ve 14. sırada konumlandılar.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 19-22
2.çeyrek: 21-20
3.çeyrek: 18-20
4.çeyrek: 21-29

Koç Demir’in ilk kez takımın başında yer aldığı Tofaş’da Sean Kilpatrick 24 sayı, 7 ribaund, 5 asit ile öne çıkarken, Berkan Durmaz 22 sayı, 17 ribaund, Berk Uğurlu 13 sayı, 5 asist ve Jeremy Simmons 12 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 4 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Galatasaray cephesinde ise Brock Motum 30 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Alexander Hamilton 18 sayı, 6 ribaund, 6 asist, 4 top çalma ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …