Güncel Haberler

76ers’ın Gündeminde Harden Var!

Bu sezon NBA‘de Doğu’nun hayal kırıklığı yaratan takımlarından biri olan Philadelphia 76ers yeni sezon öncesi kadrosuna önemli bir takviye yapmak istiyor.

The Athletic’in haberine göre 76ers’ın gündeminde Houston Rockets‘ın süper yıldızı James Harden var. Haberde doğu temsilcisinin transfer dönemi başlar başlamaz harekete geçeceği belirtiliyor.

Süper yıldıza Sixers dışında başka takımlar da ilgi duyuyorlar ama diğer taraftan Rockets’ın Harden’ı göndermeye hiç niyeti yok.

Bildiğiniz üzere Sixers geçtiğimiz günlerde basketbol operasyonlarının başına Daryl Morey’i getirmişti ki kendisi Harden’ın Thunder’dan Rockets’a takas edilmesini sağlayan isimdi. Ayrıca Morey Rockets’daki görevinden ayrılırken yerel bir gazetede veda mesajı yayınlamış ve Harden için şu ifadeleri kullanmıştı:

“Sadece benim hayatımı değiştirmedi, basketbol oyununda da daha önce kimsenin yapmadığı bir devrimi yaptı”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …