Güncel Haberler

EuroCup’da 4 Maç Covid Vakaları Nedeniyle Ertelendi

7DAYS EuroCup‘da 6. hafta programı kapsamında oynanması gereken 4 maçın covid vakaları nedeniyle ertelendiği açıklandı.

Organizasyonun resmi sitesinde yer alan açıklamaya göre şu maçlar ertelenmiş durumda:

Brescia – Buducnost: 3 Kasım Salı günü oynanması planlanan maç, Karadağ temsilcisinde artan covid vakaları nedeniyle sonradan açıklanacak ileri bir tarihe ertelendi.

AS Monaco – Andorra: 3 Kasım Salı günün oynanması planlanan maç, İspanyol ekibinin içlerinde koç Navarro’nun da olduğu 5 ismin covid testinin pozitif çıktığını açıklamasının artından ileri bir tarihe ertelendi.

Virtus Bologna – Lietkabelis: 4 Kasım Çarşamba oynanması planlanan karşılaşma, Litvanya ekibindeki covid testi pozitif çıkan oyuncu sayısının 11 olması nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiş durumda.

Partizan – Joventut Badalona: 4 Kasım Çarşamba oynanması gereken maç, İspanyol ekibindaki vakaların artması ve Sırbistan yolculuğuna çıkmaması üzerine ileri bir tarihe ertelenmiş durumda.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Monaco, Partizan’ı Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Partizan‘ı 85-70’lik skorla geçmeyi bildi. …