Güncel Haberler

Beşiktaş’da Ercan Osmani’nin Talihsiz Sakatlığı Moralleri Bozdu

ING Basketbol Süper Ligi‘nin 6 maçın ardından tek galibiyetsiz takımı olan ve puan tablosunun son sırasında yer alan Beşiktaş‘da Ercan Osmani‘nin talihsiz sakatlığının şoku yaşanıyor.

Basketfaul’de yer alan habere göre genç uzun sabah evinden çıktıktan sonra iki köpeğin saldırısına uğramış ve köpeklerden kurtulmaya çalışırken yere düşerek elini kırmış. Yapılan tetkiklerin ardından Ercan’ın ameliyat edilip edilmeyeceğine karar verilecek.

En iyi durumda, yani ameliyat olmasa bile en az 3 hafta sahalardan uzak kalması gerekecek bu onun çağrıldığı milli takım geniş aday kadrosundan da çıkarılacak olması anlamına geliyor. Halihazırda yabancı statüsünde oynayan ve milli takımda oynayıp yerli statüsüne geçmeyi bekleyen genç uzun bu fırsattan da faydalanamayacak. Diğer taraftan zaten zor günler geçiren, galibiyete hasret olan Beşiktaş da Alperen ile birlikte en önemli pota silahı olan Ercan’ı kaybederek biraz daha güç kaybetmiş oldu.

22 yaşında olan genç uzun, 6 maçta ortalama 20.0 dakika süre alırken, 10.2 sayı, 4.0 ribaund, 1.0 asist istatistikleri ile katkı veriyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …