Güncel Haberler

Fethiye, 2. Galibiyetini Beşiktaş Karşısında Aldı

ING Basketbol Süper Ligi 6. hafta mücadelesinde Lokman Hekim Fethiye Belediyespor konuk ettiği Beşiktaş karşısında nefeslerin tutulduğu bir mücadele rotaya koydu ve 87-83’lük skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Fethiye 6. maçında 2. kez galibiyetle tanışırken, Beşiktaş ise galibiyet hasretine 6. maçta da son veremedi, ligin tek galibiyetsiz takımı olmaya devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 29-15
2.çeyrek: 8-31
3.çeyrek: 23-17
4.çeyrek: 27-20

Fethiye’de Erick Neal 27 sayı, 7-8 3sayı, 9 ribaund, 12 asist ile yıldızlaşırken, Elgin Cook 17 sayı, 4 ribaund, Malik Abu 14 sayı, 2 asist, 3 top çalma ve Branden Frazier 12 sayı, 2 ribaund, 6 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Beşiktaş cephesinde ise James Blackmon 32 sayı, 8-14 3sayı, 3 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile maçın en skorer ismi olurken, Alperen Şengün de 17 sayı, 14 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …