Güncel Haberler

Barcelona, Mirotic’in Bloğu ile Baskonia’yı Son Saniyede Yendi

Turkish Airlines Euroleague 6. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk olduğu TD Systems Baskonia‘yı 17-2’lik seriye 14-2’lik seri ile karşılık verip sonrasında Mirotic’in son saniyede yaptığı blok sayesinde 71-72’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Barça 6. maçında 5. galibiyetine ulaşırken, Baskonia ise 4. maçında 2. mağlubiyetini aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 19-20
2.çeyrek: 37-39
3.çeyrek: 56-58
4.çeyrek: 71-72

Barça’da Nikola Mirotic 18 sayı, 7 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile ve son saniyede yaptığı blokla maçın yıldızı olurken, Brandon Davies 12 sayı, 4 ribaund ve Alex Abrines 10 sayı, 3 ribaund, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Baskonia cephesinde ise Zoran Dragic 15 sayı, 2 ribaund ile öne çıkarken, Achille Polonara 14 sayı, 6 ribaund, 3 asist, Youssoupha Fall 11 sayı, 3 ribaund ve Tonye Jekiri 10 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …