Güncel Haberler

Monaco’dan Oyun Kurucu Takviyesi Geliyor

7DAYS EuroCup‘da mücadele eden Fransız JeepElite Pro A ekiplerinden biri olan AS Monaco, kadrosunu bir oyun kurucu takviyesi daha güçlendiriyor.

Sezona Metropolitans Levallois forması ile başlayan Rob Gray ile yakın zamanda kontrat imzalamarları bekleniyor. Levallois 29 Ekim günü yaptığı resmi açıklamayla Gray’e teşekkür etmiş, yolların ayrıldığını duyurmuştu.

Gray hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım. Monaco’da da Knight ve Boost’un ardından alternatif olarak tıpkı Levallois’da olduğu gibi 20 dakika altında süreler alarak verimli olacağını, özellikle yüksek tempoda oynadıkları zaman ekstra bir skor opsiyonu olarak koç Mitrovic’in planlarından kendisine yer bulacağını düşünüyorum. Zaten Carrington’ın sakatlığı sonrası yapılan Rebic hamlesi yetersizdi özellikle skor üretimi açısından.

1.85 metre boyunda olan 26 yaşındaki oyun kurucu bu sezon Pro A’da 4 maçta ortalama 16.8 dakika süre alırken 10.0 sayı, %83.3 3sayı, 1.3 ribaund, 1.8 asist ve EuroCup sahnesinde ise 4 maçta ortalama 17.8 dakika süre alırken 14.5 sayı, %60.0 3sayı, 2.0 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Monaco’yu Ezdi Geçti

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde Panathinaikos konuk ettiği AS Monaco‘yu 88-63’lük skorla adeta ezdi …