Güncel Haberler

Euroleague Fantasy Challenge 6.Hafta Seçimleri

Turkish Airlines Euroleague‘de 6. hafta heyecanı başlıyor ancak maalesef pandemi önlemleri nedeniyle ertelenen maçlar olduğu için seçimlerimizi kısıtlı oyuncu havuzundan yapmamız gerekecek.

3 değişiklik hakkımız olduğu bu hafta öncesinde her zaman olduğu gibi önce yolları ayırdığımız isimleri ileteceğim. Bu hafta 2 değişiklik yapıyoruz:

  • İlk olarak yollarımızı ojan Bojan Dubljevic ile ayırıyoruz. İstikrarsız performansları bulunan ve bu hafta zorlu CSKA deplasmanında yer alacak olan Karadağlı uzunun Shengelia, Bolomboy, Militunov gibi uzunlar karşılığında verimliliğinin düşeceğini, ayrıca Valencia‘nın Moskova’da kazanmayacağanı düşündüğüm için de bizlere ekstra %10 kazanç getiremeyecek.
  • Yolları ayıracağımız diğer isim de yine bir uzun olacak. Sezona iyi başlamış olsa da son maçlarda vasat performanslar sergileyen Fenerbahçe‘nin yıldızı Jan Vesely kadromuzda yer almayacak. Bu hafta Maccabi’nin Zizic ve Hunter gibi önemli uzunları karşısında da zorlanacağını ve 2 milyon maliyetinin karşılığını veremeyeceğini düşünüyorum.

Kadromuza yeni ekleyeceğimiz isimler ise şöyle:

  • İlk olarak karantina dönemi biten ve bu hafta Euroleague sahnesinde sahalara dönecek olan Barcelona‘nın süper skoreri Nikola Mirotic‘i kadromuza ekliyoruz. İspanyol forvetin Baskonia karşısında yine skorer bir oyun sergileyeceğini ve bizlere 20 üzerinde puan getireceğini düşünüyorum.
  • İkinci eklemem ise son haftalarda TD Systems Baskonia‘nın kuşkusuz en formda isimlerinden biri olan Achille Polonara olacak. İtalyan forvet hem ribaundlarda hem de hücumdaki çok yönlü oyunuyla takımın x-faktörü rolünü kapmış durumda. Koç Ivanovic de sürelerini arttırdı, Barça karşısında onun öne çıkacağı çok an olacaktır, 20 puanları zorlamasını bekliyorum.

Takımımızın yeni görüntüsü de aşağıdaki şekilde olacak:

(*Unutmadan ligimize katılmak isteyenler için; ligimizin adı BasketServisi, lig kodu ise F7PEFW64)

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …