Güncel Haberler

Steve Nash: “Hedefimiz Şampiyonluk Olacak.”

Brooklyn Nets‘in yeni koçu Steve Nash, sezonluk bilet satın alan taraftarlarla sanal ortamda bir araya geldi.

Başarılı oyunculuk kariyeri sonrası ilk kez koçluk tecrübesi yaşayacak olan Kanadalı basketbol adamı, gelecek sezon hedeflerinin şampiyonluk olacağını ifade etti.

Oyunculuk kariyerinde 8 kez All-Star seçilen ve 2 kez MVP ödülü kazanan Nash, taraftarlardan şampiyonluk hedefi hakkında gelen soruları şöyle yanıtladı:

“Şampiyonluktan daha azının başarısızlık olduğunu söylemek istemiyorum çünkü her şeyi önceden bilemezsiniz. Ancak biz şampiyon olmak için oynuyoruz ve takımı buna göre inşa edeceğiz.”

2019 NBA finallerinde aşil tendonunda sakatlanan ve geçtiğimiz sezon sahalardan uzak kalan Kevin Durant ve omuz sakatlığı nedeniyle sezonun büyük bir bölümünde forma giyemeyen Kyrie Irving’den yoksun olan Nets, zor bir sezon geçirmiş ve Doğu Konferansını 7. sırada bitirebilmişti.

Nash’in ilk koçluk deneyimi olacak olması nedeniyle Durant ve Irving gibi egosu yüksek yıldızlarla nasıl bir iletişim kuracağı basketbol çevresinde merak konusu. Diğer taraftan Nash’in bu görevi kabul etmesinde Durant ile iyi ilişkileri olmasının büyük etkisi olduğu biliniyor. Nash, Warriors’da oyuncu geliştirme danışmanı olarak görev alırken Durant ile birlikte 2018 yılında şampiyonluk sevinci yaşamışlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …