Güncel Haberler

Euroleague’de Zenit – Panathinaikos Maçı Ertelendi

Turkish Airlines Euroleague 6. hafta programı kapsamında 29 Ekim Perşembe günü Zenit ile Panathinaikos arasında oynanması planlanan maçı ertelendi.

Panathinaikos takımı üyelerinden birinin corona virüs testinin pozitif çıkması sonrası Yunanistan’daki pandemi kuralları gereği tüm takımın karantinaya alınması gerekti. Bu durum maça çıkacak 8 kişinin olmaması anlamına geldiği için oynanması planlanan karşılaşma da ertelendi.

EuroLeague yönetimi, maçın ne zaman oynanacağına ilişkin kararı ilerleyen günlerde açıklayacak.

Hatırlayacağınız üzere yönetim, daha önce ertelenen maçların yeni tarihlerini açıklamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …