Güncel Haberler

Bursaspor’un Maçının da Arasında Olduğu 3 Tane EuroCup Maçı Ertelendi

Temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor‘un 27 Ekim Salı günü saat 20:00’da Nanterre ile Fransa’da karşılaşacağı 7DAYS EuroCup maçı ertelendi.

Euroleague ve EuroCup yönetiminin son olarak güncellediği pandemi protkollerine göre sahaya 8 sağlıklı oyuncu çıkaramayacağını bildiren Fransız ekibi, yetkililere maçın ertelenmesi yönünde talepte bulundu.

Bu talp doğrultusunda Nanterre – Frutti Extra Bursaspor maçının ileri bir tarihe ertelenmesine karar verildi. Henüz tarih belirlenmedi.

Hatırlayacağınız üzere temsilcimizin EuroCup sahnesinde daha önceki Cedevita Olimpija maçı da ertelenmişti, henüz tarihi belli değil.

Temsilcimizin maçı dışında bu hafta 2 maç daha ertelendi:

  • Normal şartlarda 28 Ekim Çarşamba oynanması planlanan Cedevita OlimpijaPromitheas maçı ertelendi. Promitheas ekibi, takım oyuncularının lokal karantina kuralları gereği seyahat edemeyeceğini, bu nedenle de 8 sağlıklı oyuncu ile maça çıkamayacaklar için erteleme talebinde bulundu. Talep kabul edildi ve sonradan belirlenecek bir tarihte oynanacak.
  • 28 Ekim Çarşamba günü oynanması planlanan bir diğer maç, Gran CanariaTrento karşılaişması da ertelendi. İtalyan ekibi takımda bir çok oyuncunun testlerinin pozitif çıkması sonucu 8 sağlıklı oyuncuyu sahaya süremeyeceğini yönetime bildirdi ve maçın ileri bir tarihe ertelenmesine karar verildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …