Güncel Haberler

RESMİ: Monaco, Carrington’ın Sakatlığı Sonrası Rebic Takviyesi Yaptı

7DAYS EuroCup‘ın favorilerinden biri olan Fransa JeepElite Pro A temsilcisi AS Monaco, takımın önemli guardlarından Carrington’ın sakatlığı sonrası bir takviye yaptı.

Son olarak Enisey forması giymiş olan Sırp guard Nikola Rebic‘i kadrolarına kattıklarını açıkladılar.

25 yaşında olan 1.88 metre boyundaki oyun kurucu, VTB sahnesinde geçen sezon ortalama 20 dakika süre alırken 7.6 sayı, 2.9 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Basketbol IQ’su yüksek ve saha görüşü iyi olan bir oyun kurucu. Kızıl Yıldız gibi önemli bir okuldan yetişmiş olmasının yanında genç yaşına rağmen Sırbistan’dan sonra İspanya, Rusya ve Karadağ gibi ülkelerde de forma giymiş bir isim. Carrington’ın sakatlığı sonrası piyasada Avrupa pasaportu bulunan serbest bir oyun kurucu arayan Monaco için doğru isimlerden biri. Sürati, oyunu iyi okuması ve dış şut tehditi ile alternatif guard olarak faydalı olacağı görüşündeyim.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …