Güncel Haberler

Bahçeşehir’in Rakibi Badalona, Son Saniye Üçlüğü ile Baskonia’yı Devirdi!

İspanya Liga Endesa 7. hafta mücadelesinde temsilcimiz Bahçeşehir’in EuroCup’daki rakiplerinden Joventut Badalona, konuk ettiği Euroleague ekibi, son Liga Endesa şampiyonu TD Systems Baskonia‘yı, Bassas’ın son saniye üçlüğü ile 83-82 yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Badalona 7. maçında 5. galibiyetini elde ederken, Baskonia ise 3. mağlubiyeti ile tanışmış oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 26-19
2.çeyrek: 21-13
3.çeyrek: 15-21
4.çeyrek: 21-29

Badalona’da Ante Tomic 23 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, galibiyeti getiren son saniye üçlüğünün sahibi Ferran Bassas 19 sayı (5-6 3sayı), 4 ribaund, 9 asist ve Pau Ribas 11 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Baskonia cephesinde ise Pierria Henry 24 sayı (4-7 3sayı), 2 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Achille Polonara 14 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Luca Vildoza 13 sayı, 4 asist ve Rokas Giedraitis 10 sayı, 5 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Olympiakos Engelini Rahat Geçti

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde Baskonia konuk ettiği Olympiakos‘u beklenenden rahat şekilde, 80-69’luk skorla …