Güncel Haberler

Sarıca: “Yakın Bir Maç Oldu Ama Tabii Ki Kontrolü Bırakmadık” (Baba-Oğul Buluşması)

ING Basketbol Süper Ligi 5. hafta mücadelesinde konuk ettiği Darüşşafaka Tekfen’i 89-78’lik skorla geçen Pınar Karşıyaka‘da koç Ufuk Sarıca maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Öncelikle çok sert ve çok tempolu bir maç oldu. Skora bakmamak lazım. Daha doğrusu Darüşşafaka Tekfen’in bugüne kadar aldığı skorlara aldanmamak lazım. Çok kora kor mücadele eden ve maçı bırakmayan bir ekip. Bu yönlerinden dolayı onları kutluyorum. Maçtan önce de bunu söylemiştim ama maçın içinde tüm oyunu kontrol etmemize rağmen hem onların enerjisinden hem de bizim zaman zaman yaptığımız hatalardan dolayı maç yakın geçti ama tabii ki kontrolü bırakmadık. Özellikle tempolu oynadığımız dönemde yüksek skorlar bulabildik ve çok değerli bir galibiyet aldık. Geçen hafta bizim gibi üst sıraları zorlayabilecek bir rakibe karşı bir galibiyet almıştık. Bugün de bence Darüşşafaka Tekfen galibiyeti çok değerli. Bundan dolayı tüm ekibimi kutluyorum. Önümüzdeki hafta bildiğiniz gibi Basketbol Şampiyonlar Ligi başlayacak ve hafta sonunda da önemli bir maçımız var. Onların hazırlıklarına başlayacağız. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Darüşşafaka Tekfen’e ise bundan sonrası için başarılar diliyorum.

Karşıyaka Resmi Web Sitesi

Bu maçın Sarıca ailesi için de özel bir anlamı vardı. Baba-oğul buluşması gerçekleşti. Darüşşafaka Tekfen’de A takım seviyesinde ilk kez süre alan Efe Sarıca ile koç Sarıca arasında maç öncesinde güzel bir buluşma ve şakalaşma da gerçekleşti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Muğla Deplasmanından Son Nefeste Çıkabildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum …