Güncel Haberler

Bahçeşehir Koleji, Büyükçekmece’ye Patladı!

ING Basketbol Süper Ligi 5. hafta mücadelesinde Bahçeşehir Koleji, konuk olduğu Büyükçekmece karşısında sezonun en iyi basketbolunu oynadı ve 66-92’lik skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Bahçeşehir 5. maçında 3. galibiyetini alırken, Büyükçekmece ise 2 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 14-21
2.çeyrek: 14-18
3.çeyrek: 22-23
4.çeyrek: 16-30

Bahçeşehir’de İsmet Akpınar 21 sayı, 2 asist, 2 top çalma ile en skorer isim olurken, Erick Green 13 sayı, 2 ribaund, Rıdvan Öncel 12 sayı, 3 asist, Josh Owens 12 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Erkan Yılmaz 12 sayı, 6 ribaund ile galibiyetin mimaları oldular.

Büyükçekmece’de ise Gabriel Olaseni 13 sayı, 9 ribaund, Karvel Anderson 12 sayı, 2 asist ve Devin Oliver 11 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Muğla Deplasmanından Son Nefeste Çıkabildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum …