Güncel Haberler

Furkan Korkmaz: “Butler Kendini 76ers’a Ait Hissetmedi.”

Philadelphia 76ers forması ile ülkemizi başarılı bir şekilde NBA sahnesinde temsil eden milli oyuncumuz Furkan Korkmaz, S Sport’a konuk odu.

Kısa bir süre takım arkadaşı olduğu Jimmy Butler ile ilgili gelen soruya şu dikkat çekici yanıtı verdi:

Jimmy’nin böyle bir performans sergilemesi açıkçası beni çok şaşırtmadı ancak ben Jimmy’de bizim takımda olduğu dönemde de hep şunu görüyordum: Nerede bir yanlış, eksik görse bunu dile getirmekten korkmayan bir isimdi. O yüzden bu tarz çok fazla müdahale etmeye çalışan oyuncular takımlarda genelde pek sevilmez, özellikle koçlar tarafından. Ancak tabii ki bizde şöyle bir durum oldu: Jimmy bence hiçbir zaman bize kendini ait hissetmedi, o kimyanın bir parçası gibi hissetmedi.

Zaten o yüzden çok da mutlu olmadı. Miami’ye gittikten sonraki görüntüsü, vücut dili ve oyunu ile tamamen farklı bir Jimmy vardı orada. Yoksa bizdeki de aynı Jimmy Butler’dı, Miami’deki ile ama bence dediğim gibi, bence kendisini o kimyaya ait hissetmedi.

S Sport

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …