Güncel Haberler

SON DAKİKA: Euroleague’de 3 Maç Covid Vakaları Nedeniyle Ertelendi!

Turkish Airlines Euroleague‘de 5. hafta maçlarından 3 tanesine Covid engeli geldi!

Zenit, Alba Berlin ve Asvel Villeurbanne’ün 8 sağlıklı oyuncu çıkaramayacakları konusunda Euroleague yönetimine başvurması ile birlikte aşağıdaki 3 maç ertelendi:

Zenit – Olimpia Milano: 22 Ekim Perşembe günü oynanması planlanan maç, Rus ekibinin covid testleri pozitif çıkan isimler nedeniyle 8 sağlıklı ismi kadroya yazamayacağını bildirmesi üzerine sonradan belirlenecek bir tarihe ertelendi.

Alba Berlin – TD Systems Baskonia: 22 Ekim Perşembe günü oynanması planlanan maç, Alman ekibinin lokal prosedürler gereği takımı karantina altına almak zorunda kalması ve 8 sağlıklı oyuncuyu kadroya alamaması nedeniyle sonra açıklanacak bir tarihe ertelendi.

Anadolu Efes – Asvel Villeurbanne: 23 Ekim Cuma günü oynanması planlanan maç, Fransız ekibinin maç kadrosuna yazdırabilecek 8 sağlıklı oyuncu bulamaması nedeniyle sonradan belirlenecek bir tarihe ertelendi.

Hatırlayacağınız üzere Euroleague yönetimi geçtiğimiz günlerde Covid prosedürlerini değiştirmiş ve 8 sağlıklı oyuncuyu bulamayan takımların ilgili maçlarının uygun tarihler bulunması durumunda maksimum 3 kez olmak üzere ertelenebileceğini duyurmuştu. Euroleague yönetimi ilgili takımlarla görüşerek bu 3 maçın hangi tarihe erteleneceği konusunda mutabık kalarak yeni tarihleri önümüzdeki günlerde resmi siteden duyuracağını belirtti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Breogan’ı Son Nefeste Geçebildi

İspanya Liga Endesa 29. hafta mücadelesinde Baskonia konuk ettiği Breogan‘ı son nefeste 76-74’lük skorla geçebildi. …