Güncel Haberler

Bahçeşehir’in Rakibi Güçlü Partizan

7DAYS EuroCup 4. hafta mücadelesinde temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, güçlü Sırp ekibi Partizan‘ı konuk edecek.

20 Ekim Salı günü saat 19:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbol severler Tivibu Spor ekranlarında ve ntvspor.net adresinde canlı olarak izleyebilecekler. Maçı Daniel Hierrezuelo, Eduard Udyanskyy, Denis Hadzic hakem üçlüsü yönetecek.

Temsilcimizde sakatlığı devam eden Josh Owens’ın yanı sıra, haftasonu Anadolu Efes maçında sakatlanarak maçı tamamlayamayan Alex Perez forma giyemeyecekler. İyileşen Erick Green yeniden formasına kavuşacak.

Partizan cephesinde ise Ognjen Jaramaz ve William Mosley forma giyemeyecekler. Özellikle Jaramaz önemli bir eksik onlar için. 25 yaşındaki Sırp guard çıktığı 3 maçta ortalama 23 dakika süre alırken 13.3 sayı, 2.0 ribaund, 1.3 top çalma istatistikleri ile katkı vermiş ve koç Scepanovic’in en güvendiği skor opsiyonlarından biri olmuştu.

Sırp ekibi 1-2 ile grupta yer alıyor ve son maçlarında deplasmanda Unics Kazan’a 93-70 gibi can yakıcı bir skorla kaybetmişlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Monaco, Partizan’ı Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Partizan‘ı 85-70’lik skorla geçmeyi bildi. …