Güncel Haberler

Galatasaray İlk Maçında Sassari’ye Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi ilk hafta maçında temsilcimiz Galatasaray İtalya’da Sassari‘ye konuk oluyor.

Karşılaşma 21 Ekim Çarşamba saat 21:30’da başlayacak ve Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Serie A’da dört haftayı geride bırakan Dinamo Sassari, oynadığı dört karşılaşmanın üçünden galip geldi. Son olarak Fortitudo Bologna’yı evinde konuk eden Dinamo Sassari takımı, mücadeleyi 89-86 kazandı. 22 sayı kaydeden Marco Spissu, takımının en skorer ismi oldu. Miro Bilan ise 18 sayı ve 11 ribaunt ile double-double yaptı.

İtalyan ekibinde bu dört maçta 15,1 sayı ortalaması, 8,8 ribaunt ortalaması tutturan Miro Bilan takımın en etkili isimlerinin başında geliyor.

BSL’deki dört maçının ikisini kazanan temsilcimizde Darly Macon 17 sayı ortalamasıyla takımın en skorer ismi olarak göze çarpıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Igokea Galibiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi H grubu ilk maçında temsilcimiz Tofaş, deplasmanda Igokea’yı uzatma sonunda 102-104’lük skorla …