Güncel Haberler

Tofaş’ın Nymburk ile Oynayacağı Şampiyonlar Ligi Maçı Ertelendi

Tofaş‘ın önümüzdeki hafta FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde oynayacağı, sezonun ilk maçı niteliğindeki karşılaşmanın ertelendiği açıklandı.

Pandemi nedeniyle Avrupa liglerinde görmüş olduğumuz kısıtlamalar, Şampiyonlar Ligi’nde normal sezonun başlayacağı ilk hafta karşılaşmalarını da etkiledi. 20 Ekim tarihinde oynanması planlanan Tofaş – Nymburk ile 21 Ekim tarihinde oynanacak olan AEK – Minsk karşılaşmaları daha sonra açıklanacak ileri bir tarihe ertelendi.

Daha önce duyurulan protokole göre hedef, sezonun tüm maçların sahada oynanarak tamamlanabilmesi. Bu nedenle de bu iki maçın iptal edilmedi, uygun görülerek bir tarihe ertelendiği vurgulandı.

Bildiğiniz üzere her ülkenin belirlemiş olduğu farklı pandemi protokolleri, kuralları var ve bu iki maç da Nymburk ile Minsk ekiplerinden gelen talep doğrusunda ertelenmiş oldu. İki ekipte de covid vakalarının sayısı maalesef yükselmiş durumda.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …