Güncel Haberler

Real Madrid Eksik Khimki’yi Etkili Hücum Performansıyla Geçti (VİDEO)

Turkish Airlines Euroleague 3. hafta mücadelesinde Real Madrid konuk ettiği eksik Khimki‘yi 94-85’lik skorla geçerek bu sezonki ilk galibiyetine imza attı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 25-25
2.çeyrek: 49-41
3.çeyrek: 70-57
4.çeyrek: 94-85

Real Madrid’de Sergio Llull 21 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile takımını sırtlarken, Nicolas Laprovittola 19 sayı, 2 ribaund, 7 asist ve Trey Thompkins 18 sayı, 4 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Covid vakaları ve sakatlıklar nedeniyle sadece 7 kişilik rotasyonla oynayan Khimki cephesinde ise Devin Booker 22 sayı, 6 ribaund, Vyacheslav Zaytsev 21 sayı, 9 asist ve Jonas Jerebko 18 sayı, 9 ribaund, 3 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …