Güncel Haberler

Asvel Villeurbanne – Kızıl Yıldız Maçı Oynanmayacak!

Turkish Airlines Euroleague‘in 4. haftasında oynanması planlanan Asvel VilleurbanneKızıl Yıldız maçı pandemi kuralları gereğince iptal edildi.

Fransız ekibi koronavirüs vakaları nedeniyle 8 oyuncu çıkaramadığı için Panathinaikos maçına çıkamamış sonrasında da Sırbistan’a yolculuk edememişti.

Fransız ekibi ile Sırbistan temsilcisi arasında 15 Ekim Perşembe oynanması planlanan Turkish Euroleague 4. hafta maçı da böylelikle iptal edilmiş oldu.

Bildiğiniz üzere Euroleague çift maç haftasında daha önce Zenit’in iki maçı da aynı sebeple iptal edilmiş ve Rus ekibi bu maçlarda 20-0 hükmen mağlup sayılmıştı. Asvel hakkında da aynı kararın alınması bekleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos’dan Valencia Deplasmanında Savunma Galibiyeti Geldi

Turkish Airlines Euroleague 26. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Valencia‘yı etkili bir savunma performansı eşliğinde …