Güncel Haberler

Telekom’un Rakibi Limoges, Deplasmanda Strasbourg’a Takılmadı (VİDEO)

Fransa JeepElite Pro A 4.hafta mücadelesinde temcilimiz Telekom’un Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden olacak Limoges, konuk olduğu Strasbourg‘u 66-74’lük skorla geçmeyi başardı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 22-19
2.çeyrek: 45-41
3.çeyrek: 55-58
4.çeyrek: 66-74

Limoges’da DeMarcus Nelson 18 sayı, 5 ribaund, Philip Scrubb 17 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Jerry Boutsiele 15 sayı, 8 ribaund, 2 asist ve Nicolas Lang 14 sayı, 2 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Strasbourg cephesinde ise Brandon Jefferson 23 sayı, 2 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Bonzie Colson da 20 sayı, 4 ribaund ile takımdaki diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fransa All-Star’da Dünya Karması, Fransa Karması’nı Yendi (James MVP seçildi)

Paris’in ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Fransa All-Star maçında Dünya Karması, Fransa Karması’nı 154-149’luk skorla yenmeyi …