Güncel Haberler

Euroleague Yönetimi Zenit-Baskonia ve Zenit-Valencia Maçlarının Oynanmayacağını Açıkladı

Bildiğiniz üzere Zenit‘den yapılan açıklamada 8 oyuncunun ve koç Pascual ile beraber 4 teknik ekip mensubunun covid testlerinin pozitif çıktığı belirtilmişti.

Rus ekibi bu gelişme üzerine Euroleague’e başvuru yaparak maçların ertelenmesini istemiş ve İspanya’ya hareket etmemişti.

Euroleague yönetimi ise Rus ekibinin Salı günü TD Systems Baskonia ve Perşembe günü Valencia ile oynayacağı maçların ertelenmediğini, iptal olduğunu ve maçların akibeti hakkındaki kararın ise Euroleague Disiplin Kurulu tarafından açıklanacağını belirtti.

Sezon başında Euroleague’in pandemi hakkında yayınladığı protokole göre takımlar covid poblrmleri nedeniyle minimum 8 sağlıklı oyuncuyla maça çıkamazlarsa 0-20 hükmen yenik sayılacaklardır.

Son olarak EuroCup sahnesinde Cedevita temsilcimiz Bursaspor karşısında çıkacağı maç öncesi benzer bir problem yaşamış, Euroleague yönetimi Sloven ekininin 0-20 hükmen mağlup edilmesine karar vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …