Güncel Haberler

Zenit’de Covid Sıkıntısı Büyüyor! (8 Oyuncu)

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Zenit yaptığı açıklamayla takımdan 5 ismin daha covid testinin pozitif çıktığı duyuruldu.

Açıklamanın detaylarında 2 oyuncu ve 3 teknik ekip mensubunun testlerinin pozitif çıktığı belirtildi ki hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz hafta da 1 takım çalışanı ve 4 oyuncunun testlerinin pozitif çıktığı açıklanmıştı.

Cuma günü konuk ettikleri Barcelona’yı yenerek sezonun ikinci haftasında ikinci galibiyetine ulaşan Rus ekibinde, bu karşılaşma sonrası yapılan testlerde yeni vakalar ortaya çıkmıştı.

Testleri pozitif çıkan tüm isimlere izolasyon uygulandığı ve sağlık durumlarının yakından takip edildiği, takımın geri kalanına da her gün test yapılacağı vurgulandı açıklamanın detaylarında.

Son durumda Rus ekibinde şu oyuncuların testi pozitif çıkmış durumda:

Austin Hollins, Anton Pushkov, Arturas Gudaitis, Vladislav Trushkin, Mateusz Ponitka, Igor Volkhin, Billy Baron, Kevin Pangos

Ayrıca teknik ekipten Xavi Pascual, Inigo Zorzano, Sergey Voznyuk ve Yaroslav Yalovchuk’un da testlerinin pozitif olduğu öğrenildi.

Önümüzdeki hafta Euroleague sahnesinde çift maç programı var ve Zenit İspanya’da önce Baskonia sonra da Valencia ile karşılaşacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …