Güncel Haberler

Asvel’de Covid Vakaları Artıyor!

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Asvel Villeurbanne, yaptığı açıklamayla takımda bir covic vakasının daha çıktığını belirtti.

Fransız ekibi, JeepElite Pro A sahnesinde Cholet deplasmanında Pazar günü oynadığı maç esnasında bir açıklama yayınlayarak takımdaki 3 vakadan sonra 4. bir ismin daha covid testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Euroleague protokollerine göre takımı tüm oyuncuları Cuma günü Olimpia Milano deplasmanında oynanan maç öncesinde ve sonrasında teste tabi tutulmuş ve bir ismin daha sonucunun negatif çıktığı anlaşıldı.

Sonuçlar Cholet maçından çok kısa bir süre önce netleştiği için testi pozitif çıkan isim resmi olarak açıklanmamış olsa da Norris Cole‘un maç başladıktan sadece 40 saniye sonra kenara alınması ardından tekrar oyuna girmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Yine resmi olarak açıklanmamış olsa da testleri pozitif çıkan isimler olduğu tahmin edilen Kevarrius Hayes ile Matthew Strazel maçta forma giymezken, tstinin pozitif çıktığı resmi olarak açıklanan koç T.J. Parker da takımın başında sahada değildi.

Euroleague’de önümüzdeki hafta çift maç programı olacak ve Asvel, sırasıyla Panathinaikos ve Kızıl Yıldız’ı Fransa’da ağırlayacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …