Güncel Haberler

Kokoskov: “Kilit Noktamız Ribaundlardı.”

Turkish Airlines Euroleague 2. hafta mücadelesinde sahneye konan Türk derbisinde konuk olduğu Anadolu Efes’i 71-80’lik skorla geçen Fenerbahçe Beko‘da koç Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu ribaundların kendileri için ne kadar kilit bir noktada olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı.

Hazırlık maçlarından itibaren kilit noktamız ribaundlar. Bu istek, bu enerji, bu toplu bir sorumluluk. Sadece uzunlarımız alamaz, herkes ribaund için savaşmalı. Ribaundları kontrol ettik ama yine de baskıyı kontrol edemedik. Top kayıplarında bazı sıkıntılar yaşadık, oyunun bu yanlarında daha başarılı olmamız lazım.

Ayrıca oyun içerisinde çareler üretebildiklerini belirten Kokoskov ifadelerine şunları ekledi:

Dar bir rotasyonumuz vardı belki, bazı oyuncuları oynatamadık ama burası EuroLeague. Basketbolda ilave çabayı bulmak zorundasınız ve biz de bunu yaptık.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …