Güncel Haberler

Bursaspor’un Grubu: Gran Canaria, Nanterre’i Rahat Geçti (VİDEO)

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Bursaspor ile aynı grupta yer alan ekiplerin karşılaşmasında Gran Canaria konuğu Nanterre‘i 94-82’lik skorla rahat geçti.

Bu sonuçla İspanyol ekibi 2. galibiyetine ulaşıp namağlup yoluna devam ederken, Nanterre ise ilk hafta elde ettiği Cedevita galibiyetinin ardından ilk yenilgisini almış oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 22-24
2.çeyrek: 38-40
3.çeyrek: 63-65
4.çeyrek: 94-82

Gran Canaria’da Amedeo Della Valle 15 sayı, 3 ribaund, Matt Costello 14 sayı, 11 ribaund, 2 asist, 3 blok, John Shurna 14 sayı, 6 ribaund, 2 top çalma ve Franco Ferrari 12 sayı, 2 ribaund, 7 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Nanterre cephesinde ise Tyler Stone 21 sayı, 4 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Chris Warren, Brian Conklin, Alpha Kaba üçlüsü ise 10’ar sayı üreterek diğer çift haneli skor katkısı veren isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …