Güncel Haberler

Ataman: “İkinci Çeyrekte Maçı Bıraktık.” (Larkin’in Dönüş Planını Açıkladı.)

Turkish Airlines Euroleague 2. hafta mücadesinde sahne alan Türk derbisinde konuk ettiği Fenerbahçe Beko’ya 71-80’lik skorla yenilen Anadolu Efes‘de koç Ergin Ataman maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Anadolu Efes‘in tecrübeli koçu maçı değerlendirirken yıldızı Shane Larkin‘in dönüş planı hakkında da bilgilendirme yaptı:

Bu akşamki maçı özetlemek gerekirse… Öncelikle iyi başladığımız bir maçtı. Ardından çok kötü bir basketbol oynadık. İkinci çeyrekte maçı bıraktık, Fenerbahçe üst üste sayılar buldu ve bir seri yakaladı. Biz de bu çeyrek boyunca hücumda şutları kaçırdık.

3. ve 4. çeyrek aslında garip bir basketbol oynandı. Her iki takım da bence kötü oynadı. Son çeyrekte maçı kazanma şansımız vardı. Geri gelebildik ama maçın sonunda yine hatalar yaptık. Kişisel performansları düşünecek olursak Simon ve Moerman haricinde çok kötü bir basket oynadık.

Biz o kadar çok şut kaçırdık ki Fenerbahçe’nin daha fazla savunma ribaundu almasını normal görüyorum. Larkin’in tedavisi sonuçlanmak üzere. 25 Ekim’de Türkiye’de olacak. 30 Ekim’de de Olympiakos maçında oynatmayı planlıyoruz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …