Güncel Haberler

Koç Kokoskov ve Eddie, Anadolu Efes Maçına Dair Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 2. haftasında Anadolu Efes ile deplasmanda, Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Beko‘da koç Igor Kokoskov ve Jarell Eddie mücadele öncesi açıklamalarda bulundular.

Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçunun açıklamaları şu şekildeydi:

EuroLeague’deki en iyi takımlardan birine karşı oynayacağız. Çok tecrübeli, uzun süredir aynı koçla çalışan ve oturmuş düzene sahip bir ekiple karşılaşacağımızın farkındayız. Rakibimizde birçok tecrübeli isim var ve nasıl oynamaları gerektiğini biliyorlar. Henüz sezonun başındayız. Her iki takımın da geliştirmesi gereken yerler var. Ama şu anda hangi seviyede olduğumuzu görebilmek için bu karşılaşma harika bir fırsat olacak. Doğru şekilde odaklanmalı ve parkeye enerji koyabilmeliyiz. Bu sayede gerçekten hangi seviyede olduğumuzu görebileceğiz.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Takımın yeni şutörü Eddie ise şu ifadeleri kullandı:

Büyük bir maç olacak. Bunun bir EuroLeague derbisi olduğunu biliyorum. Çok zorlu ve fazlasıyla fiziksel bir mücadeleye çıkacağız. Rakibimizin çok iyi oyuncuları var. Sezonun ilk bölümündeki bu önemli karşılaşmayı kazanmak istiyoruz.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …