Güncel Haberler

Erdoğan: “İşin Savunma Tarafında Bazı Detayları Hala Anlayabilmiş Değiliz.”

ING Basketbol Süper Ligi 2. haftasında konuk olduğu OGM Ormanspor’u 82-90’luk skorla yenerek ilk galibiyetine ulaşan Galatasaray‘da koç Ertuğrul Erdoğan karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Başarılı koç henüz hazır olmadıklarını vurgularken şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum çünkü burası hakikaten çok zor bir deplasman. OGM Ormanspor çok tehlikeli oyunculardan kurulu, iyi bir takım. İşin savunma tarafında bazı detayları hâlâ anlayabilmiş değiliz, bu da normal çünkü ancak bu hafta tam kadro bir araya gelip antrenman yapabildik. Dolayısıyla sadece 4 idmanla maça çıktık. Sanırım Barış’ı 1-2 hafta kadar kaybedeceğiz. Bu da bizim için sezonun özeti olacak aslında. Hem COVID, hem sakatlıklar… Oyuncuların geri dönüşü biraz zor oluyor. Maç özelinde ise yaptığımız top kayıpları maçı geri getirdi. Maç sonunu çok daha iyi oynayıp daha farklı kazanabilirdik. Akıl koymayı ve rakibe göre hareket etmeyi öğrendiğimizde çok daha tehlikeli bir takım olacağız. Rakibe göre savunma yaptığımızda çok daha az skor yiyeceğiz.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …