Güncel Haberler

Bıyıktay: “Herkesin Verdiği Katkı Umut Verici.”

ING Basketbol Süper Ligi 2. hafta mücadelesinde konuk ettiği güçlü rakibi Fenerbahçe Beko karşısında tamamen yerli oyunculardan oluşan kadrosu ile gayet iyi direnen Beşiktaş‘da koç Burak Bıyıktay karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli koç takımının performansından ve oyuncuların gelişiminden memnun olduğunu ifade ederek şu cümleleri kullandı:

İlk yarıda savunma direncimiz düşüktü. 9’da 8 gibi iyi bir yüzdeyle üçlük soktular. Maçı yüzde 56’yla bitirmişler. Çok daha tecrübeli ve iyi oyuncuları var. Bizim amacımız farklı. Bizim elimizdeki potansiyeli hem Beşiktaş‘a hem Türk basketboluna kazandırmak, hem de onları yetiştirmek için uğraşıyoruz. Bugün bence özellikle ikinci yarıda iyi bir basketbol oynadık. Maçı kazanıp kazanmamak çok önemli ancak gençlikten dolayı basit hatalar yapabiliyoruz. Ama başından beri hep dediğimiz bir şey var: Sabır. Bu sabır bu çocukları çok iyi yerlere getirecek. Yabancısız oynadık. Bir oyuncumuz sakat, diğerlerini ben tercih etmedim.

Bugün Alperen hakikaten iyi oynadı. Hücumda iyiydi ancak savunmada da kendini geliştirmesi lazım. Ercan’dan istediğimiz katkıyı alamadık, bence daha büyük bir potansiyel. Sadık iyiydi. Mehmet hazır olmamasına rağmen takım kaptanı olarak onun gelişi birçok şeyi topladı. Eray çok iyi oynadı. Bence genel olarak benchten iyi katkı aldık. Herkesin verdiği katkı umut verici.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …