Güncel Haberler

RESMİ: Panathinaikos, Sykes ile Anlaştığını Duyurdu

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Panathinaikos, guard rotasyonuna bir takviye yaptı.

Sizlere daha önce ilgilendiklerini ilettiğim ve son olarak temsilcimiz Türk Telekom ile Şampiyonlar Ligi Final 8 turnuvasında forma giymiş olan Kiefer Sykes ile 1 aylık kısa bir kontrat imzaladıklarını duyurdular.

Birleşik Amerikalı guard hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım. Geçen sezon Milano’daki Euroleague macerasında pek verimli olamamıştı, özellikle fiziksel dezavantajları onu böyle sert bir ligde zorluyor ama Panathinaikos’un daha çok açık alanı tercih eden basketbol sisteminde belki daha yararlı olabilir bu kez.

1.83 metre boyunda olan 26 yaşındaki Sykes, sezon ortasında geldiği Milano’da Serie A sahnesinde 6 maçta ortalama 24.3 dakika süre alırken 13.8 sayı, %41.7 3sayı, 1.5 ribaund, 3.7 asist, 1.7 top çalma ve Euroleague’de ise 12 maçta ortalama 18.5 dakika süre alırken 7.3 sayı, 1.2 ribaund, 2.0 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Final 8’deki Dijon karşılaşmasında ise 31 dakika sahada kalırken 8 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile katkı verebilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …