Güncel Haberler

Telekom, Final 8 Çeyrek Final Maçında Dijon ile Karşılaşıyor

Yunanistan’ın Atina kentinde 2019-20 FIBA Şampiyonlar Ligi organizasyonunun şampiyonunu belirlemek üzere düzenlenen Final 8 turnuvasının çeyrek final maçında temsilcimiz Türk Telekom, Fransız ekibi Dijon ile karşılaşacak.

30 Eylül Çarşamba saat 21:30’da başlayacak karşılaşma Tivibu Spor ekranlarından ve resmi YouTube hesabından şifresiz oalrak canlı izlenebilecek. OAKA’da oynanacak karşılaşmayı Manuel Mazzoni (Ita), Saverio Lanzarini (Ita), Tomas Jasevicius (Lit) hakem üçlüsü yönetecek.

Temsilcimiz bu sezon henüz resmi bir maça çıkmadı. Son hazırlık maçını da 9 Eylül’de Gloria Cup kapsamında Kızıl Yıldız’a karşı oynamıştı, o günden bu yana başka hazırlık maçı da yapmadı pandemi önlemleri nedeniyle.

Dijon ise 2 resmi maç yaptı. İlkinde son 16 maçının ikinci ayağında Nizhny Novgorod’u 75-67 ile geçerek adlarını buraya Final 8’e yazdırdılar. İkinci maçta Pro A sahnesinde Euroleague ekibi Asvel’i 81-74 ile geçmeyi başarmışlardı. İkinci yarıda ürettikleri 58 sayı eşliğinde geri dönerlerken, David Holston 22 sayı, 3 ribaund, 5 asist ve Axel Julien 19 sayı, 4 ribaund, 5 asist ile maçın yıldızları olmuşlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …