Güncel Haberler

Bahçeşehir de Kötü Başladı (VİDEO)

Tarihinde ilk kez 7DAYS EuroCup sahnesinde boy gösteren temsilcimiz Bahçeşehir Koleji konuk ettiği gruptaki denk rakiplerinden Bourg karşısında hiç direnemedi ve 82-99’luk skorla farklı kaybetti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Maalesef diğer temsilcimiz Bursa’dan sonra Bahçeşehir de dağınık ve disiplinsiz bir oyun sergiledi. Bir kez daha gördük ki takımlarımızın tecrübe eksikliği ciddi problem yaratmaya devam ediyor. Hazırlık döneminde yerlilerden çok iyi katkı alan Bahçeşehir maalesef bu maçta o katkıyı hiç alamadı. Henüz hazır olmayan Perez ve Aldridge’den çift haneli ekstra katkılar aldı koç Aktaş ama rotasyondaki yerli isimlerin devreye girememesi hem savunmadaki direncimizi, enerjimizi hem de hücumdaki çeşitliliğimizi düşürdü.

Bourg’da Danilo Andjusic 22 ssayı (4-5 3sayı), 2 ribaund, 7 asist ile en skorer isim olurken, Zachery Peacock 20 sayı (4-6 3sayı), 2 ribaund, 2 asist, Pierre Pelos 14 sayı, 8 ribaund, 2 top çalma ve Maxime Courby 14 sayı (4-4 3sayı), 4 ribaund, 2 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Bahçeşehir cephesinde ise Erick Green 23 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Alex Perez 18 sayı (2-3 3sayı) ve Jamal Jones 17 sayı, 4 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular ama yeterli olamadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …