Güncel Haberler

RESMİ: Clippers’da Koç Rivers ile Yollar Ayrıldı

Los Angeles Clippers da NBA‘de koç arayan takımlar kervanına katıldı.

Hem kulüpten hem de koç Doc Rivers‘ın kendisinden gelen açıklamalarla beraber ayrılık resmileşmiş oldu.

NBA Batı Konferansı yarı final serisinde Denver Nuggets’ın 3-1’den yaptığı sürpriz geri dönüşe engel olamayan ve seriyi kaybederek elenen Clippers’da beklenen değişim başlamış oldu.

Böylelikle Clippers’da Houston Rockets, Philadelphia 76ers, Indiana Pacers, New Orleans Pelicans ve Oklahoma City Thunder gibi koç arayışlarına başlayan ekipler arasına girdi.

2013 yılında Clippers’ın başına geçen Rirvers, 2019 yazında kadroya Paul George ve Kawhi Leonard gibi 2 yıldızın eklenmesiyle şampiyonluğun favorileri arasına girmiş ama Denver onların rüyalarını erken noktalamıştı.

Tecrübeli koç Rivers ile Houston Rockets ile Philadelphia 76ers’ın ciddi şekilde ilgileneceği gelen haberler arasında.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …