Güncel Haberler

Koç Kokoskov ve De Colo Ormanspor Galibiyetini Değerlendirdiler

Fenerbahçe Beko‘nun sezonun açılışında Ormanspor’u 105-72’lik skorla geçtiği maçın ardından Sırp koç Igor Kokoskov ve takımın Fransız yıldızı Nando De Colo yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundular.

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Kokoskov şu ifadeleri kullandı:

Bir şey beni gerçekten çok heyecanlandırdı: 6 ay sonra normal sezon maçına çıktık. Bundan dolayı çok heyecanlıyım. Tüm oyuncularım heyecanlıydı, maç öncesinde biraz gerginlik vardı.

Önümüzde uzun bir yol var. Evet, geliştirmemiz gereken bazı şeyler var ancak genel olarak maçı kazandığımız için çok mutluyum. Sezonun ilk maçıydı, bu maçı kazanmak önemliydi. Bu maçtan alacağımız birçok materyal var. Üzerinde çalışacağımız çok şey var. Daha da iyi olacağız.

Herkes oyununu geliştirmek için mücadele ediyor, herkes çok heyecanlı. Jan Vesely‘nin son bölümde bir sakatlığı oldu, o da bizi çok endişelendirdi. Umarım ciddi bir şeyi yoktur.

Tivibu Spor

Mücadelede 22 sayıyla en skorer isim olan Fransız yıldız ise şu açıklamalarda bulunurken geçen sezon ile bu sezon arasında bir fark olup olmadığı sorusunu da yanıtladı:

Kazanmamız lazımdı. Bizim için en önemli şey bu. Parkeye çıktığımız için çok mutluyuz. Sezon öncesi hazırlıkları bizim açımızdan pek alışılageldik şekilde geçmedi. Ancak bir karakter ortaya koyduk ve bunu tüm sezona yayacağız.

İlk sezonumla ikinci sezonum arasında nasıl bir fark olduğunu bilmiyorum. Bu soruyu şu an çok da cevaplamak istemiyorum. Takımda birçok değişiklik var ve önümüze bakmak istiyoruz. Gündengüne daha iyi olacağız, ben de. Yeni bir enerji ve yeni bir ruhla mücadele edeceğiz bu sene.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …