Güncel Haberler

Bayern, Hazırlık Maçında Karşıyaka’nın Rakibi Bamberg’i Farklı Geçti!

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Bayern Munich, hazırlık maçında FIBA Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Kaf-Kaf’ın rakiplerinden olacak Brose Bamberg‘i 86-55 gibi net bir skorla ezdi geçti.

Bayern’in İtalyan koçu Trinchieri ikinci çeyrekteki yoğun itirazları nedeniyle iki kez teknik faul olarak oyundan atıldı.

1.çeyrek: 15-18
2.çeyrek: 42-28
3.çeyrek: 58-40
4.çeyrek: 86-55

Bayern’de JaJuan Johnson 18 sayı ile en skorer isim olurken, Nihad Djedovic 13 sayı, Wade Baldwin 11 sayı, Vladimir Lucic 10 sayı ve Jalen Raynolds 8 sayı, 8 ribaund ile galibiyete katkı veren diğer isimler oldular.

Bamberg cephesinde ise İtalyan guard Michele Vitali 22 sayı üreterek adeta tek başına mücadele etti, takım arkadaşlarından başka çift haneli skor üretebilen olmadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Bamberg’i Farklı Geçerek Final Biletini Kaptı

Munich’de BMW Park’da düzenlenen Almanya Kupası dörtlü final organizasyonu yarı final maçında FC Bayer Munich, …