Güncel Haberler

Bursaspor’un Rakibi Promitheas, Peristeri’yi Yenerek Süper Kupayı Kazandı

7DAYS EuroCup’da temsilcimiz Bursaspor ile aynı grupta yer alan Promitheas, Yunanistan Süper Kupası finalinde Peristeri‘yi 82-74’lük skorla kupanın sahibi oldu.

1.çeyrek: 20-23
2.çeyrek: 17-18
3.çeyrek: 23-24
4.çeyrek: 22-9

Promitheas’da Ian Miller 17 sayı, 2 ribaund ile en skorer isim olurken, Danny Agbelese 16 sayı, 12 ribaund ile double-double yaptı ve Diante Garrett da 15 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarlarından oldu.

Peristeri cephesinde ise Abdul Gaddy 14 sayı, 2 ribaund, 4 asist, Terran Petteway 13 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Stephen Gray 13 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Peristeri’yi Farklı Geçerek Süper Kupa’da Finale Yükseldi

Rodos’da düzenlenen Yunanistan Süper Kupa yarı final maçında Olympiakos rakibi Peristeri‘yi 64-84 gibi farklı bir …