Güncel Haberler

NBA’de Yeni Sezonun Ocak Ayından Önce Başlaması Beklenmiyor!

Görünüşe göre NBA‘de yeni sezon Ocak 2021’den önce başlamayacak!

NBA Komisyoneri Adam Silver CNN’e yaptığı açıklamalarda basketbol severleri üzdü ve NBA’de 2020-21 sezonunun Ocak’tan önce başlayamayacağını, hatta bunun da en “erken” olabilecek senaryo olacağını belirtti:

En iyi tahminim adı 2020-21 sezonu olsa da 2021’den önce başlayamayacağım yönünde.

CNN

Silver ayrıca 2020-21 sezonunu tam sezon olarak yani 82 maç olarak oynamak istediklerini de belirtti.

Hatırlayacağınız üzere önceki haberlere göre NBA yönetimi 2020-21 sezonunun potansiyel başlama tarihini Noel olarak belirlemişti.

Eğer 2020-21 sezonu Ocak ayına kadar başlamazsa ve 82 maç üzerinden oynanacak olursa 2021 Tokyo Olimpiyatları ile bir çakışma söz konusu olacak. Çünkü Olimpiyatlar 24 Temmuz’da başlayacak ve bu da NBA play-off’larında yer alacak oyuncuların Olimpiyatlar’da milli takımlarının formasını giyemeyecekleri anlamına geliyor…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …