Güncel Haberler

Lakers, Davis’in Son Saniye Üçlüğüyle Güldü!

NBA Batı Konferansı final serisi 2. maçında Los Angeles Lakers, dişli rakibi Denver Nuggets‘ı Davis’in son saniye üçlüğüyle 103-105 yenerek seride 2-0 öne geçti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Jokic, bitime 1 dakika kala ilk üçlük isabetini bularak farkı 1 sayıya (100-99) düşürdü. 32 saniye kala yine Jokic, bu kez tipleyerek Denver’ın 100-101 öne geçmesini sağladı, 26 saniye kala ise Davis ile Lakers 102-101 bir adım öne geçti. 20 saniye kala Jokic alçak posttaki pozisyonu sayıyla tamamladı ve Denver skoru 103-102 üstünlüğü yakaladı. 2.1 saniye kala Denver galibiyeti garantilemek adına çok önemli bir fırsat yakaladı ama Murray, Green’in atışın blokladı, top dışarı çıktı. Topu pota altından oyuna sokan Lakers’da Lebron’un zamanında ve iyi yaptığı perdeden faydalanan Davis dipten gönderdiği son saniye üçlüğüyle 105-103 galibiyeti Lakers’a armağan etti.

Lakers’da Anthony Davis 31 sayı, 9 ribaund, 2 asist, 2 blok ile en skorer isim olurken, Lebron James 26 sayı, 11 ribaund, 4 asist, 2 blok ve Danny Green ile Kendavious Caldwell-Pope da 11’er sayıyla galibiyet yolunda katkı verdiler.

Nuggets cephesinde ise Nikola Jokic 30 sayı, 6 ribaund, 9 asist ile öne çıkarken, Jamal Murray 25 sayı, 6 ribaund, 4 asist, 2 top çalma, 2 blok ve Michael Porter Jr. 15 say, 4 ribaund ile diğer direnen isimler oldular.

1.DAVIS’IN SON SANİYE ÜÇLÜĞÜ:

2.MAÇIN ÖZETİ:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …