Güncel Haberler

Bahçeşehir’in Rakibi Cedevita, Buducnost’a Farklı Kaybetti

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Bahçeşehir ile aynı grupta yer alacak olan Cedevita Olimpija, hazırlık maçında Buducnost karşısında direnemedi ve 72-62’lik skorla yenildi.

1.çeyrek: 17-20
2.çeyrek: 24-17
3.çeyrek: 16-8
4.çeyrek: 15-17

Buducnost’da Nikola Ivanovic 20 sayı ile etkili bir performans sergilerken Melvin Ejim de 19 sayı ile ona galibiyet yolunda diğer destek olan isim oldu. Justin Cobbs ile Danilo Nikolic de 8’er sayı ile katkı verdiler.

Cedevita cephesinde ise Jaka Blazic 17 sayı ile en skorer isim olurken, Michael Hopkins 15 sayı ve Ivan Marinkovic 10 sayı ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursaspor, Bahçeşehir Deplasmanında Altın Buldu!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Bursaspor İnfo Yatırım konuk olduğu Bahçeşehir Koleji‘ni …