Güncel Haberler

Şampiyonlar Ligi’nde Top 16’nın MVP’si Brezilyalı Keskin Şutör Oldu

2019-20 sezonuna pandemi nedeniyle verilen ara sonrası bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde eksik olan Top 16 maçları oynanarak tamamlanmış, Final 8’de yer alacak takımlar netleşmişti.

Bunun üzerine önce Top 16 bölümünün en iyi beşi açıklanmıştı. Şimdi de Top 16 bölümünde sergilediği performans ile En Değerli Oyuncu (MVP) seçilen isim açıklandı:

İspanyol ekibi San Pablo Burgos‘da forma giyen Brezilyalı keskin nişancı Vitor Benite bu ödülün sahibi oldu.

30 yaşında olan 1.94 metre boyundaki keskin şutör Top 16 bölümünde 22.5 sayı (%64.0 3sayı), 3.5 asist, 24 verimlilik puanı ile özel bir performans sergilemiş. Kullandığı yüksek yüzdeli üçlüklerle tam anlamıyla yağmur gibi yağmıştı rakip potalara.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …